Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Akroflex cauciuc lichid pentru hidroizolatii 20 Kg

4 luni în urmă   Materiale constructii si amenajari   Giurgiu, Giurgiu   38 vizualizări

0.0 star

Localitate: Giurgiu, Giurgiu

Preț: 340 LEI


Informatii Akroflex-cauciuc lichid

Akroflex este o membrană elastică ce ofera o hidroizolație uniformă fără urme, imbinari sau lipituri, cu o elasticitate de pana la 178%, care a dovedit o inalta rezistenta si durabilitate la intemperii dar si o rezistenta indelungata la razele ultraviolete,oferind totodata si o protectie deosebita impotriva acestora datorita indicelui de reflexie ridicat .

Cauciuc Lichid se poate aplica pe suprafetele cu relief complex avand o aderență excelentă pe diferite suprafețe, precum: metal, beton, lemn, membrane bituminoase (carton) etc.

Consumul estimativ de Akroflex-cauciuc lichid va fi de 2 Kg/mp in 3 straturi material cu panza de poliester pentru ramforsare iar unde este cazul si avem suprafete poroase trebuie aplicata si amorsa = material diluat cu apa in proportie de pana la 1:1.Dintr-o galeta de 20 Kg de Akroflex se pot hidroizola aproximativ 10 mp.

Va rugam sa masurati cu atentie suprafata ce va trebuii hidroizolata pentru determinarea cu exactitate a necesarului de material.


Cantitatea de panza este mai mare decat suprafata masurata datorita petrecerii unei panze peste cealalta-conform pricipiului tiglei de pe casa.

Cand hidroizolatia se va face pe beton sau strat ceramic,  recomandam  aplicarea inaintea hidroizolatiei grundului Akrolit 2K-E într-un  strat  pe suprafata menționată sau decat pe rosturi (acesta avand un consum de aprox 0.25 - 0.3 Kg/ mp/strat).In cazul aplicarii acestui material nu mai este nevoie sa faceti amorsa din Akroflex

Preturi :- Galeata de 20 Kg Akroflex cauciuc-lichid - 340 ron

- Galeata de 4 Kg Akroflex cauciuc-lichid - 90 ron

- Akrolit 2K-E (grund bicomponent poliuretan) 4Kg  -  185 ron

 - Akrolit 2K-E (grund bicomponent poliuretan) 12Kg  -   515 ron 

- Plasa de armare la sul (rulou, mosor) de 20 mp, lat de 1 m -55 ron

- Plasa de armare la sul (rulou, mosor) de 10 mp, lat de 1 m -28 ron

Va informam ca :

· Valabilitate ofertei este pana la : 31.12.2021

· Preturile contin TVA iar transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 300 Kg.

· Furnizam doar materialele necesare lucrarilor de hidroizolatii.

· Denivelarile pot influenta consumul de material.

· Produsele noastre pot fi achizitionate printr-o comanda directa transmisa catre adresa mea de email sau telefonic, in care sa specificati materialul, cantitatea, culoarea, adresa de livrare, numele, prenumele si numarul de telefon al persoanei care va primi coletul.

· Modalitate de plata : cash ramburs / OP Proforma

· Adezivul pentru placi ceramice adera pe materialul nostru.

· Materialul suporta un trafic moderat iar suprafata pe care urmeaza sa se aplice materialul trebuie sa fie curata, uscata si fixa.

· Culorile disponibile pentru Akroflex-cauciuc lichid sunt alb, gri sau rosu caramiziu.

· In cazul in care in suprafata (sau sub suprafata) ce urmeaza a fi tratata cu Akroflex exista umiditate mare, se recomanda utilizarea aeratoarelor (dispozitive de eliminare a umuditatii de sub orice sistem de hidroizolatie aplicat).Pentru o identificare usoara, atasat veti regasi o poza a acestuia.

Pentru mai multe detalii despre modul de lucru cu materialele nostre va rugam sa vizitati site-ul nostru sau sa ne contactati telefonic la numarul 07******07.

· www.cauciuc-lichid.ro

Va multumim.

Alte detalii

Persoana fizica sau firma
Firma
Stare
Nou
Notă: Trebuie să fiți conectat pentru a posta o recenzie.