Autentifica-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici daca nu ai deja un cont deschis.

3 camere 130 mp Landmark Tower vedere RAMADA si Parcul Lunca Argesului

1 lună în urmă   Imobiliare   Pitesti, Arges   35 vizualizari Referinta: 3297

0.0 stea

Localitate: Pitesti, Arges

Pret: 129,000 EUR


Va propunem spre vanzare un apartament de 3 camere, generos si luminos, pozitionat in proximitatea parcului Lunca Argesului din Pirtesti, pe strada Depozitelor nr 3, in imediata vecinatate a iesirii pe autostrada Bucuresti Pitesti.
Apartamentul este semidecomandat, dispune de o suprafata utila de 117 mp si este compus din living, doua dormitoare, doua bai, bucatarie si o terasa care se intinde pe toata lungimea apartamentului si care este orientata spre Sud. Pozitia acestuia, ofera o vedere panoramica spectaculoasa spre zona Hotel Ramada, mall Vivo, Autostrada Bucuresti Pitesti si parc. Apartamentul se preda la chaie, cu parchet, usi interior, exterior Pinum, sanitare Ideal Standard, robinetarie Grohe, centrala pe condens Ariston si gresie, faianta Marazzi.
Landmark Tower este un ambitios proiect imobiliar care doreste sa se impuna pe piata imobiliara din Pitesti prin identitate, confort, amplasament si dimensiune. Acesta este compus din 78 de apartamente, 3 spatii comerciale, 80 locuri de parcare disponibile (subteran 6000 euro, suprateran 4000 euro), parcare guest, doua lifturi cu acces din parcarea subterana, boxe de depozitare, adapost ala, loc de joaca amenajat. Conceptul Landmark Tower se desfasoara pe o suprafata de peste 10000 mp si are un regim de inaltime de S+P+12etaje cu o suprafata desfasurata la sol de peste 1500 mp.
Constructia blocului este realizata la standarde inalte, structura este distribuita pe grinzi, cadre, stalpi si plansee din beton supradimensionate, iar zidaria este din caramida cu proprietati antiseismice, avand o grosime de 38 de cm, iar incepand cu etajul 3, constructia este asiguranta din caramida poroterm de 24 de cm. In ceea ce priveste zidurile din interior, acestea sunt realizate din caramizi BCA, tot de 24 de cm. Materialele sanitare, tamplaria si elementele de finete sunt asigurate de Grohe, Ideal Standard, Marazzi, Pinum, RomVersis, Schneider Electric, Ariston, Poroterm.
Sunt disponibile apartamente moderne, luminoase, cu suprafete utile generoase de tip: studio - 55 pm, 2 camere - 60, 67 si 75 mp, 3 camere - de la 110 mp pana la 130 mp, duplex - 105 mp, penthouse - de la 230 mp la 680 mp. Locurile de parcare pot fi achizitionate separat la pretul de 7000 sau 12000 euro pentru parcarea subterana si la pretul de 4000 si 5500 euro pentru parcarea supraterana.
Am predat deja primele unitati locative beneficiarilor nostrii!
Pentru ulterioare alte detalii sau programarea unei vizionari, va stam la dispozitie.

Alte detalii

Persoana fizica sau firma
Firma
Camere
3 camere
Compartimentare
Decomandat
Suprafata utila
132
An constructie
2012
Etaj
1
Notă: Trebuie să fii autentificat pentru a posta o recenzie.